Българин е най-младият трансджендър на Балканите (Вижте трансформацията на Филип-Анжелика – Снимки)

Гласувайте за статията

Филип-Анжелика е най-младият трансджендър на полуострова

Ражда се ново поколение хора, а самоопределянето по пол–мъж и жена е отживелица. На дневен ред са различните хора, които наричат себе си трансджендъри.

Те провокират сблъсъци, предразсъдъци, нетърпимост, стремеж за толерантност и са обект на дискусии в много страни по света. В България също, след като стана ясно, че най-младият джендър на Балканите е именно българин.

Филип Димитров претърпя най-сразяваща трансформация. През последните няколко години той преживя редица операции, за да смени пола си.

Роден е като мъж през 1998 година в Кюстендил, но днес е познат като Анжелика и е истинска жена.

Уникалната му трансформация го прави най-младия трансджендър на Балканите. Той си е направил десетки операции, за да преобрази външния си вид и продължава с преобразяването си.

Филип-Анжелика

Снимки: БГ Днес

Кюстендилецът от малък не се чувства добре в кожата си на мъж и категорично решава, че това трябва да се промени.

Започва да се облича в женски дрехи, да пие хормони, да променя външния си вид.–дълга коса, нокти, цялостен облик.

През 2019 година споделя, че има десетки операции, включително и за смяна на пола, премахване на мъжките атрибути и отваряне на скалпа за отстраняване на мъжката коста, която му пречи да бъде жена.

Връщайки се назад в спомените си, бившият Филип признава, че като ученик е бил жестоко малтретиран. Побоите в училище и скандалите не са му непознати. Заради това остава без зъби и слага фасети.

Родителите му също не приемат добре промяната у него и той ги лъже, че учи в Германия, а всъщност си прави операции. Изкарва парите си с еротични танци, но скоро решава, че това не е достойна работа за него и предлага услугите си на добре платени мъже.

Снимка: БГ Днес

Анжелика наскоро признава в свое интервю, че редовно се възползва от богати мъже и получава пари от тях срещу интимни забавления. Тя никога не се е влюбвала, а мъжете минават като върволица през живота й, пише „България днес”.

Едно от последните й завоевания е богат руснак, който й подарява апартамент в столицата.

Едва след трансформацията Анджи добива самочувствие на жена и залива социалните мрежи с палави снимки. На повечето от тях е откровено провокативна и не го крие.

Често обича да пътува до екзотични дестинации, но това й създава и много проблеми. Защото по документи продължава да се води с мъжка самоличност, а фактически вече е жена, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар