Бълват нападки срещу Николета Лозанова

Гласувайте за статията

Николета вечно е замесена в някакъв скандал. Фейсбук отново стана съдилище за нея и тя трябва да реши дали да изпростее пак или този път да отговори на хората интелигентно.

В личната страница на Лозанова във Фейсбук могат да се видят много похвали, но не липсват и нападки и пренебрежително отношение към действията й. Днес тя беше провокирана да отговаря на неудобни въпроси, зададени от приятелите й в социалната мрежа. Ето и някой от тях:

1. „Не те ли беше срам да разделиш едно малко дете от баща му?”- отнася се за малкият Валери.

2. „Защо заряза 2- месечното си дете и отиде да си правиш кефа с твоя цървул?”- оплюта за пореден път.

3. „Кога Божинов ще почне да играе футбол, защото си мисля, че по слаб футболист, играл в чужбина, досега не се е раждал?”

4. „Кой ще е следващият футболист от националния, с който ще се хванеш?”

5. „Не те ли е срам, че се движиш с един от най- големите престъпници в България- Ванко 1, заради който дори промениха закона, само и само да не е в затвора?“

Плеймейтката все още мълчи и не отговаря на отправените към нея въпроси. Дали от срам или куртоазия не се знае. Въпреки всичко хората очакват нейните коментари. Скоро ще се разбере дали брюнетката ще приеме въпросите на избеснелите хора като предизвикателство, или пак ще разиграе добър PR.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Бълват нападки срещу Николета Лозанова”

 1. Jana Stoiyanova

  юни 29. 2012

  А вие журналистите няма ли да престанете да ни занимавате с това полу грамотно момиче. Какво трябва да се случи за да спрете. Пишете за Ивет Лалова за други достойни млади хора стига сте ни натрапвали отрепките на България. Стигам до заключението че тя ви плаща за да ни давите в нейните простотии.Какво е направила тази жена освен да скача от легло на легло.

  Reply to this comment
 2. Jana Stoiyanova

  юни 29. 2012

  Николета се замесва в скандали защото иска. Жалкото е обаче че няма с какво да ни изненада. Около нея само простотии един безкраен латиноамерикански сериал. Но пък и те свършват някога дори и при 200 серии. Само сагата с нея не свършва.

  Reply to this comment

Добавете коментар