ЕКСКЛУЗИВНО! Виж бъдещия палат на Николета!!! (ФОТО)

Плейметката побърза да се похвали, за да сподели радостта си

 

Къщата, в която всеки момент Николета може да се настани, предизвика фурор сред приятелите на красавицата в социалната мрежа.

Любимката на всички мъже, но половинка само на един – Валери Божинов, побърза да се изфука с жилището, което двамата се канят да наемат. Преди това обаче тя реши да сподели във „Фейсбук”, за да се допита до мнението на близките си и тези, които я обожават.

Жилището, където НиЛо най-вероятно ще отседне с Валери
Жилището, където НиЛо най-вероятно ще отседне с Валери

„По-скоро си умира да се хвали”, споделят вече из форумите други, не толкова очаровани от постъпката й. НиЛо живее паралелно, както в реала, така и във виртуала.

Няма начин. Такава е тежката съдба на звезди като нея, защото всяка стъпка и поемане на дъх, трябва да се популяризират. Сега имаме късмета пък да узнаем къде ще се кефи на разкош и ще се шири Лозанова.

Зданието изглежда внушително по размери и очевидно плейметката си е паднала от пръв поглед по него, а Валери стои отстрани и я щрака за спомен. Може да е прекалено грандоманско, както считат някои, но всеки си има вкус и щом могат да си го позволят, това ще да е идеалното семейно гнезденце на Божинови.

Плейметката не уточнява къде се намира бъдещия й палат, но се предполага, че той е във Верона, където Валери вече има ангажименти покрай футболните си изяви.

Е, ако все пак се решат това да е техен дом за известен период, да им е честито!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.