Бурчин Терзиоглу зарязала Илкер Калели от ревност (+ Замесена ли е Берен Саат в раздялата им?)

Гласувайте за статията

Бурчин Терзиоглу заряза годеника си от ревност

Ревност е причината актрисата Бурчин Терзиоглу да зареже годеника си Илкер Калели. Само допреди няколко месеца се говореше, че двамата са двойка и планират брак, а сега са разделени. Актрисата рядко говори за личния си живот, но този път й се наложи да го направи. И сподели истинската причина за разрива помежду им.

„Аз съм много далеч от идеята за брак и семейство. Страх ме е да имам деца, страх ме е да планирам такива неща в живота си. Човек на живота съм – обичам да пия, да пея, да танцувам и да се забавлявам. Не обичам да ме ограничават. Освен това имам нужда човекът до мен, да е напълно отдаден на връзката ни“, казва още звездата.

Това е и основната причина да се раздели с приятеля си, с когото дори планираха брак.

Из светските среди се говори, че актрисата доста ревнувала красивия си любим от колежките му. И въпреки че нямала никакви основания за ревност, не й се нравело когато снимал любовни сцени с други жени. Затова и когато мениджърът му заговорил за проект с Берен Саат, актрисата преценила, че е настъпил момента двамата да сложат край на връзката си.

Самият Илкер Калели заяви, че все още се обсъждат подробностите около проекта с Берен Саат и предпочита да не коментира темата. А що се отнася до слуховете, че колежката му е замесена в раздялата с бившата му любима, те се оказали доста преувеличени.

Бурчин Терзиоглу сн. Инстаграм

Бурчин Терзиоглу сн. Инстаграм

Бурчин Терзиоглу имаше тригодишен брак с Мурат Йълдъръм, но двамата се разделиха доста бурно в съда. Актьорът каза, че обича жена си и винаги ще я обича, но не може да приеме постоянната й работа и нежеланието й да имат семейство. Спонтанния аборт на актрисата в началото на брака им също се отразил пагубно на връзката им. А към днешна дата звездата още се бори с травмите от миналото и категорично не желае да има деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар