Бурчин Терзиоглу заби звезда от „Край“ и „Северен вятър“ (Още за връзката им)

Гласувайте за статията

Бурчин Терзиоглу заби звезда от „Край“ и „Северен вятър“

Бурчин Терзиоглу заби звезда от „Край“ и „Северен вятър“. Красавицата, която през 2014 година заряза съпруга си Мурад Йълдъръм, сега намери любовта в лицето на друг колега. — Илкер Калели. Двойката се запозна покрай снимките в сериала „Северен вятър“. От 2015 те заживяват заедно, като връзката им започна да се разпада в края на миналата година.

Но според последните слухове, може да очакваме рестарт на отношенията им.

Бурчин доста тежко преживя развода си. Актрисата не искаше и да чуе за нова връзка, а още по-малко със свой колега. С чувство за хумор, търпение и постоянство Илкер Калели обаче успя да я убеди, че си струва да се влюби отново, пише CNN.tr.

Звездата от „Милост“ призна тогава, че една от причините да се разведе със съпруга си е неспособността й да роди дете. След два аборта, тя реши да се отдаде на кариерата си, а съпругът й не можа да приеме, че бракът им ще се движи по график. Бурчин с болка прие да сложи край на брака си, като горчиво оплакваше края на връзката им. Съпругът й Мурад Йълдъръм тогава сподели, че обожава жена си, но не може да продължават така.“Съжалявам безкрайно много, че бе принудена да преживее един толкова тежък и труден брак с мен. Обичам я, но не искам да бъде нещастна“, каза тогава звездата.

Години по-късно те опитваха да останат приятели, но в крайна сметка се разделиха. А Илкер Калели се оказа човекът, който успя да й върне усмивката. Чаровната актриса направо сияеше в прегръдките на новия си приятел. И очевидно забрави старата си любов.

Бурчин Терзиоглу намери любовта отново сн. Инстаграм

Бурчин Терзиоглу намери любовта отново сн. Инстаграм

В крайна сметка актьорите се събраха, но според мълвата, миналата година се разделили. Съдейки по новите им снимки в социалните мрежи, скоро можем да видим рестарт на отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар