Бурак Йозчивит сияе от щастие с малкия Каран (Вижте какво сподели след раждането + Снимки)

Бурак Йозчивит сияе от щастие с малкия Каран (Вижте какво сподели след раждането + Снимки)
5 (100%) 1 vote

Бурак Йозчивит сияе с малкия Каран

Бурак Йозчивит сияе със сина си. Актьорът стана баща за първи път, по-рано миналата седмица. Бебето се роди в частна клиника в Истанбул, а съпругата му Фахрие Евджен до последно пазеше в тайна събитието.

В интервю актьорът сподели, че е безкрайно щастлив, че вече е родител. „Безкрайно щастие е! Много се радваме и двамата“, каза Бурак Йозчивит. Той обаче предпочете да покаже снимки с бебето и съпругата си, вместо да говори за радостта си от появата на бебето.

Малкият Каран вече се превърна в звезда и дори печели милиони. Любопитна подробност е, че неотдавна Йозчивит беше в Катар по повод на среща с предприемачи, а след това се върна доста бързо, тъй като съпругата му се разболя и се наложи да постъпи в клиника заради вирусна инфекция. Сега една от строителните компании, с които е разговарял актьорът, предлага на семейството 2 милиона турски лири, за да снима бебето им и тях самите в своя нова рекламна кампания.

Иначе фенове на звездите по цял свят им честитиха за бебето и празнуваха с тях. Фахрие роди на 13 април, въпреки че терминът й беше обявен за 14 април. Това, че малко бе изпреварила датата на раждането не изненада никой, а почитатели на семейство Йозчивит ги засипаха с поздравления, пише CNN turk.

Междувременно турските медии съобщават, че малкият се е родил с наистина великански пропорции. Синът на двойката тежи цели 3,670 кг, а освен това е дълъг 52 см. Малкият е изплакал в 13:34 на 13 април. Щастливият татко буквално се е разплакал от радост, прегръщайки сина си.

Бурак Йозчивит сия е с малкия Каран сн. You Tube

Бурак Йозчивит сия е с малкия Каран сн. You Tube

Сега семейството няма търпение да се прибере у дома, а феновете тръпнат от нетърпение да видят още снимки на наследника на Бали бей. Малкият Каран вече има и профил в социалните мрежи, така че няма да чакат дълго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар