Бурак Йозчивит крие несподелена любов с мис Турция (Всичко за драмата)

Бурак Йозчивит крие несподелена любов с мис Турция (Всичко за драмата)
5 (100%) 1 vote

Бурак Йозчивит крие несподелена любов с мис Турция Амине Гюлшен

Преди да срещне прекрасната си съпруга Фахрие Евджен, актьорът Бурак Йозчивит хлътнал до уши по бившата мис Турция Амине Гюлшен. Съпругата на спортиста Месут Йозил обаче така и не му дала шанс дори да я ухажва, като директно го отрязала, разкриват медии в Турция.

Преди да стане звезда във „Великолепния век“, Бурак получил предложение да играе в друга историческа сага. Хитовият сериал обещавал да го превърне в световна звезда, а актьорът имал възможност да избере някоя своя колежка за партньорка във филма.

Самият Йозчивит, който се изявява и като продуцент, решил да покани не друга, а именно Амине Гюлшен. В светските среди коментират, че актьорът доста увлякъл по красавицата. И да работят заедно му се сторило подходящ начин да й покаже интереса си към нея.

За съжаление на Йозчивит, плановете му рухнали. Амине твърдо го отрязала, под предлог, че трябва да се подготвя за конкурса „Мис Турция“.

В крайна сметка какво се е случило със сериала не е ясно, но Бурак Йозчивит очевидно не е страдал по зеленооката красавица. Скоро след това актьорът се срещна с Фахрие Евджен на снимачната площадка на сериала „Чучулигата“ и тази среща се отказа съдбоносна.

Красавецът хлътна до уши по красивата си колежка, при това не само в сериала, но и в живота. Влюбените се ожениха преди около две години, след три години връзка. Наскоро се роди и първородният им син, а турският актьор не спира да благодари на съдбата, че го е събрала с любимата му съпруга.

Мис Турция отрязала Бурак Йозчивит сн. Интернет

Мис Турция отрязала Бурак Йозчивит сн. Интернет

Междувременно, Йозчивит влезе в кожата на османски войн от средновековната османска империя и получи главна роля в нов фентъзи сериал. На премиерата той се появи сам, без съпругата и сина си, съобщава турската телевизия  АТВ. Но във виртуалното пространство съпругата му беше първата, която го поздрави за усреха със сърце и емоционален коментар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар