Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен разкриха името на бебето (+ Каква изненада готви Бали Бей за раждането му)

Гласувайте за статията

Бурак Йозчивит разкри името на бебето

Синът на Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен още не е роден, а вече се превърна в звезда. Двамата артисти тези дни разкриха името на бебето, а също така и каква изненада са му подготвили за раждането.

Подобно на все повече звезди, които правят децата си звезди от малки, Бурак и Фахрие също са взели решение да споделят този момент от личния си живот с всичките си фенове. И направиха на сина си виртуален албум в Инстаграм.

Бебето още не е родено, но вече има над 80 000 последователи. А до април, когато се очаква да се роди, вероятно броят им ще стигне половин милион. Иначе съпрузите издадоха и името на наследника си. „Чакаме те ангел мой. Каран“, написа Фахрие Евджен под своя снимка, на която е с много наедряло коремче.

Както е известно двамата с Бурак очакват син, а преди няколко седмици младата майка преживя и немалко вълнения. Тя постъпи в болница след усложнения от грип и вирусна инфекция.

За щастие лекарите успяха да я стабилизират и след няколко дни я пратиха у дома й. Куп забрани обаче й бяха наложени — да лежи, да си почива, да не се вълнува излишно и да не общува с твърде много хора. Последното бе предпазна мярка, за да са сигурни, че няма да се разболее отново.

Актрисата и модел обаче не е от най-послушните пациенти и не спира да споделя снимки, на които е навън, разхожда се активно и очевидно е в отлична форма. А междувременно събира и последователи за профила в социалните мрежи на сина си. Съпругът й от друга страна също готви за наследника си изненада. Той вече му е открил сметка в която ще внася печалбите от реклама.

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен разкриха името на бебето си сн. Инстаграм

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен разкриха името на бебето си сн. Инстаграм

Някои от феновете на двойката ги разкритикуваха, че планират да използват бебето за рекламни цели.  Други обаче с вълнение чакат да зърнат актьорския наследник. Чието име вече е всеизвестно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар