Бурак Йозчивит заряза Фахрие Евджен, двойката пред развод (Вижте какво разби брака на звездите)

Бурак Йозчивит заряза Фахрие Евджен, двойката пред развод (Вижте какво разби брака на звездите)
3.6 (72%) 5 votes

Свърши ли любовната приказка на най-красивата турска двойка?

Бурак Йозчивит по-известен като Бали бей от „Великолепният век” и Фахрие Евджен са една от най-красивите двойки на света. Поне според мнението на турската общественост.

Медиите в южната ни съседка обаче пишат, че брачната двойка на може да реши семейните си спорове. Както е известно на Бурак и Фахрие не им липсват пари тъй като хонорарите им се доближават до тези на холивудските звезди. А по отношение на красотата си те са екзотични и съблазнителни и определено са на една крачка пред пред колегите си.

Свърши ли любовната приказка на Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен?

Явно обаче това не е причина да се чувстват щастливи, а доказателството за това е самата Евджен. Която в последно време се озова в центъра на вниманието заради все по-честите слухове за разпад на брака й.

Пресата в Турция пише, че бракът на известната двойка вече е приключил. Красавицата изпаднала в тежка депресия след загубата на баща си. Който от години се бори с тежко онкологично заболяване и накрая се предаде на болестта.

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит се карат заради възпитанието на сина си
Снимка: Инстаграм

Бали бей, както е популярен актьора предложил на любимата си да й помогне в грижите за сина им. А тя да посети психолог. Фахрие обаче отказала категорично да се вслуша в съвета му.

А най-големият проблем на влюбените бил, че имат различия относно възпитанието на Каран. Това пораждало чести конфликти межди съпрузите, които прераствали в скандали.

Близки до семейството издават, че Бурак бил на края на търпението си и макар да обича жена си нямал сили да се бори с постоянното й лошо настроение. Фахрие обаче искала на всяка цена да задържи половинката си, затова все още нямало да се връща на сцената, предават от skopje24.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар