Бурак Йозчивит с драматично признание: Преживявам най-ужасния момент в живота си

Бурак Йозчивит преминава през труден период

Турския актьор Бурак Йозчивит сподели, че в момента семейството му преживява тежки моменти. Звездата от „Черна любов“ и „Чучулигата“, призна, че баща му е претърпял сериозна операция. А в момента той се страхува най-много за живота му.

Артистът не крие, че е силно загрижен за здравето на баща си, който не е в добро състояние.

Бащата на турския любимец на публиката наскоро бе опериран. Операцията бе извършена в опит да се избегне сърдечен удар и да се спаси животът му.

Заради случилото се Бурак Йозчивит прекарва всеки момент със семейството и бащата си. Здравословното състояние на баща му е много тревожно, въпреки че лекарите го уверяват, че всичко ще бъде наред.

„Изживявам най-ужасния момент в живота си. Благодаря ви за подкрепата, добрите думи и вярата в доброто. Дано всичко приключи благополучно“, написа още актьорът.

Семейството му обаче е силно и се държат заедно. А заедно с Бурак до баща му са още неговата майка и съпругата му Фахрие Евджен.

Актрисата реши да си вземе почивка от всичките си ангажименти, за да могат всички да са постоянно до баща му.

Бурак и Фахрие се ожениха миналата година на интимна церемония. Двойката до последно пазеше в тайна датата на сватбата. Последва меден месец на Малдивите, като се заговори, че планират и дете. Засега тази новина не е потвърдена, а и семейството си има предостатъчно грижи и тревоги в момента.

Що се отнася до Йозчивит, той е категоричен, че има време за всичко. Актьорът в момента работи по няколко продукции, участва във филми, а съпругата му е рекламно лице на козметичен гигант. Така че е разбираемо защо никой от двамата не иска да се обременяват с дете.

Тежки мигове за Бурак Йозчивит
Тежки мигове за Бурак Йозчивит

„Молете се за семейството ми“, казва още актьорът по повод трагедията, която преживява.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.