БУНТ в Къщата на „ВИП Брадър”!!! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Съквартирантите все повече се настройват един срещу друг, но сега скочиха и срещу Биг Брадър

 

Някои от ВИП участниците в Къщата днес почти истерясаха от това, че не са поставени в равни условия. Бони, Мариана, Орлин имат право да излизат и да ходят по участия, докато останалите, които нямат такива ангажименти, не могат да си подадат носа навън.

Участниците в шоуто се правят на задружни, но си съскат зад гърба при всяка възможност

Участниците в шоуто се правят на задружни, но си съскат зад гърба при всяка възможност

Днес номинираните майка и син първи заформиха ожесточена дискусия по темата и бяха много остро настроени срещу Биг Брадър. „Не може за едни така, за други – не. Не е честно!”, категорични бяха Ирен и Владо. Те подоучиха разговора на Мариана и Орлин, които си споделяха какви професионални изяви им предстоят и още повече побесняха.

Ирен дори се изрепчи на продуцентите в ефир: „Не ме интересува, нека цяла България да разбере, че договорът не е коректен!”, възмущаваше се тя, но в един момент звука на живото предаване беше прекъснат. Случайно съвпадение? Не, това се случа всеки път, когато някои от съквартирантите негодува срещу правилата на играта или се задълбочи по тема, която не е удобна…

Явно Биг Брадър наистина вижда всичко, но желае то да не излиза наяве. „И това, ако е реалити шоу!”, коментират пък от своя страна разочаровани зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар