Брус Уилис окепази дъщеря си (Вижте как я подстрига)

Гласувайте за статията

Брус Уилис определено е ексцентрик и никак не си поплюва.

Ексцентрично със сигурност е и неговото голямо семейство. Последната изцепка на актьора включва собствената му дъщеря. Без да се церемони, той обръсна главата на 26-годишната Талула и направи това достояние на всички в инстаграм. Прави впечатление, че младата жена страшно прилича на майка си от нейния култов период с къса коса преди години. През далечната 1997 г. Деми Мур обръсна буйната си грива, за да се превъплъти блестящо в главната роля във филма „Редник Джейн“. Лентата зае достойно място сред касовите филми на годината и отбеляза червена точка в кариерата на популярната актриса.

Не може да се отрече, че Талула върви успешно по стъпките на звездната си майка и че определено може да се гордее с баща, който я подкрепя във всяка лудост. Без да се свени, известната наследница публикува своя снимка с гола глава.

Атрактивното семейство определено има своите нестандартни начини да понася социалното дистанциране. Както пише tialoto.bg, наскоро стана ясно, че Брус Уилис и Деми Мур прекарват доброволната изолация заедно, при това в пълен комплект с трите си деца. Коронавирусът със сигурност оказва влиянието си и двамата вземат предпазни мерки, макар и не толкова адекватни понякога. След шантавата снимка с пижами, която семейството пусна в интернет пространството, явно търсят и други начини да изразходват енергията си. Бихме могли да заключим, че затворническата визия им се получава отлично и Талула е нагледен пример за това. А Брус Уилис засега заема челна позиция в класацията за звездни топфризьори в условията на карантина.

Деми Мур и Брус Уилис

Снимки: Инстаграм

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🤝

Публикация, споделена от tallulah (@buuski) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар