Брук от „Дързост и красота“ напуска сериала? (Катрин Кели Ланг проговори за края на култовата сага)

Гласувайте за статията

Брук от „Дързост и красота“ разкри свършва ли сериала и пенсионира ли се тя?

Брук от „Дързост и красота“ се пенсионира. Този горещ слух витае от няколко дни из кино средите в САЩ. Идва ли краят на култовата сага, с която израснаха десетки деца по света и у нас? Или поредицата ще продължи с нови герои и нови сюжетни линии.

Преди повече от 30 години, пред очите на зрителите започна да се разгръща семейната история на легендарното семейство Форестър. Модни дизайнери, милионери, с красиви деца и успешен бизнес. Светът им се промени, след като в живота им влезе Брук Лоугън — дъщеря на младежката любов на Ерик Форестър. Която се превърна в голямата любов на наследника на империята — Рич Форестър.

Пред годините се разгръщаха такива невероятни сюжети, възкръсваха и умираха почти всички герои от поредицата, а днес единици са останалите от оригиналния състав. Единствена Катрин Кели Ланг не се отказа и продължава да работи. Досега.

Наскоро се появиха слухове, че актрисата, която вече е и баба с 14-месечно внуче, мисли за промяна. Самата Катрин обаче побърза да опровергае слуховете. И заяви, че нито смята да пенсионира героинята си, нито пък е настъпил краят на сериала, пише newidea.com.au.

„Не бих и помислила да напусна сериала. Той е моето семейство, моето убежище. Прекарах целия си живот на снимачната площадка. Не знам какво щях да правя, ако не играех там“, казва още актрисата.

Тя признава, че напоследък е доста заета и не й остава много време за семейството. Но въпреки това се радва на разбирането и приемането на своите близки и приятели.

„Обожавам семейството си. Те са страхотни! И толкова ме подкрепят!“, казва още актрисата.

Катрин Кели Ланг - и 30 години след сериала Брук от "Дързост и красота" не се предава сн. Инстаграм

Катрин Кели Ланг – и 30 години след сериала Брук от „Дързост и красота“ не се предава сн. Инстаграм

Въпреки че тя е толкова отдадена на работата и близките си, Катрин признава, че и извън сериала е безкрайно заета. Постоянно я канят да гостува в други проекти, има своя модна линия и дори пише биография. А какво ще сподели в нея, нямаме търпение да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар