Бруклин Бекъм смени Хана Крос с модел, копие на майка си (Вижте новата му – Снимки)

Гласувайте за статията

Бруклин Бекън заряза Хана Крос, смени я с копие на майка си Виктория

20-годишният Бруклин Бекъм, след като заряза Хана Крос по настояване на семейството си я е заменил с модел, с пет години по-голяма от него.

Новата на сина на Виктория и Дейвид досущ е копие на известната му майка. Тя се казва Фиби Торънс и в началото на кариерата си тя се е подвизавала като двойничка на госпожа Бекъм.

Колаж: hyser.com.ua

Някои от приятелите на Бруклин го подиграват на тая тема. Те му намекват, че новото му гадже много прилича на майка му и го гаврят, че е развил Едипов комплекс. Защото всяка  негова следваща приятелка съвсем започва да се доближава с визията си до тази на родителката му.

Според запознати Бруклин и Фиби вече са били на няколко срещи. А от снимките на новата му изгора се вижда, че тя наистина много напомня на младата Виктория.

Снимки: Инстаграм

Фиби също признава, че в началото си на кариерата като модел често й се налагало да работи като двойник на мадам Бекъм. А с припечеленото си плащала университетските такси, предават от hyser.com.ua.

Красавицата обича да бяга, занимава се с режисура, има над 39 хиляди последователи в Инстаграм и е дъщеря на известния голфър Сам Торънс. А Бруклин работи като модел и фотограф. Как ще продължи романтичния роман между влюбените само времето ще покаже. Но родителите му се надяват този път да не се стига до грозните скандали, които съпътстваха предишната му връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар