Бритни Спиърс шокира с изповед: Дрогираха ме за пари, взеха ми и децата! (Скандални подробности)

Гласувайте за статията

Бритни Спиърс с шокиращи признания за семейството си

Бележка от Бритни Спиърс, която певицата пише до известен таблоид преди години, най-после излезе в мрежата. В нея певицата споделя, че е жертва на тормоз и домашно изнудване от близките си, които използват децата й, за да я дрогират и да я вкарат в лудницата. А в същото време контролират парите й, като по този начин я оставят напълно беззащитна.

Изпълнителката разказва историята си в трето лице и споделя за събития случили се през 2009 — 2010 година. В този период от време тя вече отглежда двамата си синове и се развежда със съпруга си Кевин Федърлайн.

След развода им е взето решение едно от децата да остане при баща си. Певицата обаче отказва да го даде, заради което е изкарана психически невменяема, съобщава Дейли Мейл.

В писмото си до английския таблоид, певицата пише, че е била заключена в банята си и по-късно принудена насила да се раздели насила с децата си. По нареждане на баща й, хора от екипа й я дрогират и я държат заключена в стая без прозорци дни наред. Малко след това е затворена в санаториум под предлог, че е психически нестабилна.

„Нищо не можеше да се направи. Докато парите се плащаха редовно, хората от екипа изпълняваха заповедите безусловно. Те знаеха кой им плаща заплатите и друго не ги интересуваше“, пише в писмото си Спиърс.

Певицата твърди още, че баща й умишлено я дрогира и използва децата й, за да я държи послушна. В същото време всяко нейно неподчинение се наказва със затваряне в клиника или забрана да вижда децата си. Накрая съдът я поставя под опеката на родителите й, а родните й започват да се разполагат с цялото й богатство.

Бритни Спиърс шокира с изповед сн. Flickr

Бритни Спиърс шокира с изповед сн. Flickr

Приятели на певицата твърдят, че тя искала да спре да пее и да се грижи за децата си. Но близките й използвали постоянно децата срещу нея, за да я изнудят да печели повече пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар