Бритни Спиърс ходела на терапия по 10 часа на ден (Певицата сравни със земята доктора си – Скандални подробности)

Бритни Спиърс се отърва от попечителството на баща си и вече няма намерение да мълчи

Откакто е свободна да живее живота си така, както иска, Бритни Спиърс разкри неподозирани истини от дългогодишния си ад. Попечителството на баща ѝ над нея продължи години наред. Съвсем наскоро съдът официално я освободи и тя вече не се стеснява да говори пред света за тормоза, който е преживяла. Далеч от очите на любопитните. От думите на певицата става ясно, че лекарите са били безпощадни към нея.

Бритни Спиърс се отърсва от травмите с признания
Бритни Спиърс се отърсва от травмите с признания
Снимка: Инстаграм

Най-омразната част от затворничеството ѝ е било ходенето на терапия. По всичко личи, че специалистите доста са се престарали в случая. Бритни е била подложена на въпросното мъчение по цели 10 часа на ден, при това седем дни в седмицата. „Толкова много пъти трябваше да ходя на терапия против волята си… Бях принудена да плащам и да слушам жени, които ми казват как ще направят живота ми по-добър“, споделя блондинката пред последователите си в Инстаграм.

На всичкото отгоре Спиърс описва доктора си като изключително жесток човек. Макар и да не влиза в конкретни подробности защо смята така, все пак признанието ѝ наостри до краен предел всички, които я обичат. Оказва се, че напъните да я излекуват, на практика са се оказали по-болезнени, отколкото трябва. Травмата от преживяното певицата тепърва ще трябва да преодолява.

Като опит да се справи със спомените, тя публикува и пародийно видео. Въпросният клип има за цел да се подиграе тотално с методите на лекарите да я изправят на крака. „Здравейте, аз съм вашият терапевт, позволете ми да задам няколко въпроса“, започва Бритни Спиърс, поставяйки се в ролята на специалиста. „Не искам да ви безпокоя. Просто се отпуснете и ме оставете да си свърша работата. Преди всичко искам за да помогнеш, повярвай ми. Всичко ще бъде наред. Усещам, че умът ти страда от психоза, пренася се в главата ми, така че трябва да разчистим тези развалини, това е всичко“, цитира думите на изпълнителката tialoto.bg.

Впоследствие тя се представя и като пациентка, а репликите ѝ са ужасно безизразни: „Да, чувствам се страхотно! Имах страхотна година. Имах страхотен ден…“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.