Бритни Спиърс ужаси феновете с видео по бельо (Певицата на ръба на силите си – Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Бритни Спиърс определено стресна феновете си

Последните изяви на певицата в социалните мрежи будят безпокойство у феновете ѝ. Напоследък русокосата дива не изглежда особено в час и мистеризно видео в профила ѝ в инстаграм със сигурност го доказва. Още повече че видеото бързо-бързо бе изтрито, може би и от член на семейството ѝ. В клипа Бритни Спиърс танцува по съвсем оскъдно облекло, бавно и секси. Без да му мисли много-много, тя се пусна по черни бикини и червен халат на фона на песен на Мадона – Justify my love. На пръв поглед нищо притеснително, все пак е звезда от световен ранг. Но…

Бритни Спиърс не е на себе си

Бритни Спиърс не е на себе си
Снимка: инстаграм

Визията ѝ и цялостното впечатление, което произведе с появата си, бяха стряскащи. За наблюдателните очевидно с певицата се случва нещо. Проблемите ѝ с психиката изглеждат обострени и за повечето ѝ фенове тя има нужда от специализирана помощ. Някои дори допускат, че е дрогирана и че дори полицията трябва да се намеси. „Толкова много скрити съобщения. Мъртви очи. Празни очи, после тъга. Сърцето ми вече не издържа!“, такива са най-стряскащите коментари под публикацията на Бритни.

Дали разумът е надделял, или са се намесили роднините, но клипът бе свален за нула време от мрежата, пише още tialoto.bg. Последваха обаче други публикации, които също крещят оглушително за здравословното състояние на Спиърс. Банските, разрошената коса и не особено адекватната физиономия за пореден път стреснаха почитателите ѝ. Ако се доверим на подобни изяви в интернет, Бритни със сигурност изживява нещо и феновете ѝ имат основание да се притесняват.

Припомняме, че в последно време тя е подложена на допълнителен стрес заради делото за попечителство. Въпреки намерението ѝ да си върне част от свободата, което е похвално, остава отворен въпросът дали сега е подходящият момент това да се случи. Надяваме се, че подобна „криза“ ще бъде преходна и много скоро фурията ще ни зарадва с по-адекватно поведение и визия.

Напоследък изявите ѝ в мрежата будят недоумение

Напоследък изявите ѝ в мрежата будят недоумение
Снимка: инстаграм

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар