Бритни Спиърс плаши с разплуто тяло и запуснат вид (Певицата шляпа с джапанки и чорапи – Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Певицата се пусна по джапанки и бели къси чорапки, дори не се постара да скрие тлъстите  си форми

Бритни Спиърс явно преминава през тежки времена. До този извод стига всеки, който види последните й папарашки снимки.На кадрите певицата изглежда сякаш с дни не си е мила лицето, не е ресала косата си и сякаш е облякла дрехи, които са били в коша за пране.

Не само запуснатия вид на Бритни се набива на очи. Физическата й форма изобщо не вдъхва оптимизъм. Факт е, че през цялата си кариера тя се бори с наднорменото си тегло, а сега се вижда, че битката й е загубена.

Снимки: Legion-media

Спиърс е напълняла ужасно. Особено в горната си част изглежда доста едра. Гърдите на поп звездата нараснаха до гигантски размери, а тя дори не си е направила труда да ги стегне в сутиен.

Модният стил на певицата също не е за завиждане. Феновете са втрещени от облеклото й, на са на мнение, че тя е извадила дрехите си от някой сандък, в който ги пази от 1998 година.

По онова време именно тя въведе модата на хипарските дънки, които вече никой не носи. Но белите й чорапки в комбинация с джапанки направо разбиват. Някои обвиняват Бритни в тотален мързел защото не се грижи изобщо за външния си вид, предават от wday.ru.

Почитателите й се питат какво се случва с нея, за да се запусне така. Но явно нещата със здравето й са сериозни. Последните снимки на певицата са снимани докато напуска клиника в Лос Анджелис заедно с телохранители.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар