Бритни Спиърс и сестра й като две капки вода (Вижте колко си приличат с Джейми Лин – Снимки)

Гласувайте за статията

Сестрата на певицата е в сянката на кака си, ражда на 16, но това не й пречи да гради кариера на актриса

Сестрата на Бритни Спиърс е на 29 години, страхотно прилича на певицата и макар, че не е  във светлините на прожекторите се изявява като актриса.

Джейми Лин Спиърс е  най-голямата подкрепа на Бритни, по време на  всички проблеми с психичното й здраве през годините.

Бритни Спиърс и сестра й Джейми Лин
Снимка: crnobelo.com

Наскоро тя говори за известната си сестра в предаването „Добро утро Америка“, където казва, че е използвала това трудно време на пандемия, за да се посвети на семейството си.

Джейми Лин Спиърс със съпруга си и двете си дъщери
Снимка: crnobelo.com

Джейми има 2 дъщери, 12-годишна и 2-годишна и е омъжена за Джейми Уотсън.

Когато сестра й си обръсна главата през 2007 г. и така сложи трагично начало на битката, когато загуби попечителството над децата. Тогава баща й се грижеше за нея, но сега тя се бори с него за правата си и Джейми я подкрепя през целия този процес.

Двете момичета израснаха в бедност и семейството винаги виждаше спасение в по-голямата си дъщеря , която започна да проявява талант като дете.

Бритни и Джвйми си приличат като две капки вода
Снимки: crnobelo.com

Джейми е била в сянката на Бритни през целия си живот, спечелвайки известна слава с ролята си в шоуто Zoey 101 и филма Crossroads, но се прочува, когато е на 16 години и роди първата си дъщеря.

След това изчезна и отгледа детето си далеч от папараците. Но две години по-късно тя се раздели  с бащата на дъщеря си и се премества в Нашвил, за да преследва мечтите си и да изгради кариера. След това се запозна с Джейми Уотсън, омъжва се за него през 2018 г. И двамата имат още една дъщеря, предават от crnobelo.com.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар