Бритни Спиърс закъса за пари, продава луксозния си апартамент за 7 млн. (Снимки на тузарския имот)

Бритни Спиърс явно преживява финансова криза

Макар на практика да не си знае милионите, Бритни Спиърс явно сериозно го е закъсала с финансите.

Бритни Спиърс се разделя с луксозния си апартамент
Бритни Спиърс се разделя с луксозния си апартамент
Снимка: Инстаграм

И е решила да си подсигури сериозна финансова инжекция. Затова и звездата обяви изненадващо, че продава тузарския си апартамент в Ню Йорк. Цели 7 милиона долара иска певицата от потенциалния нов собственик.

Лукс, нали?
Лукс, нали?
Снимка: Фейсбук

Неслучайно баровският имот е оценен на толкова. Той е познат като Пентхаусът на звездите и се шири на цели четири етажа. На всичкото отгоре те са свързани със собствен асансьор.Четири спални и четири луксозни бани очакват потенциалния си купувач.

Апартаментът разполага с мноого пространство
Апартаментът разполага с мноого пространство
Снимка: Фейсбук

Имотът разполага и с огромно избено помещение. Оказва се, че и пространството за пране е доста големичко. Не че богаташите перат собственоръчно дрехите си. Каква е причината Бритни Спиърс да се раздели с тузарското си бижу, засега не е ясно. До този момент апартаментът е имал все бележити собственици – Шер, Ръсел Симънс, Кийт Ричардс. Самата певица го притежава от четири години.

Всеки би желал да се къпе в лукс
Всеки би желал да се къпе в лукс
Снимка: Фейсбук

Откакто обаче е свободна жена и баща ѝ не ѝ виси над финансите, сериозно се е заела да разпродава. Доколко новата ѝ мания е резултат от влошено психическо състояние, засега никой не се наема да коментира. Е, ако продължава така, Бритни в крайна сметка може и да се окаже на улицата.

Източник: woman.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.