Бритни Спиърс бясна на сестра си: Ти си измет! (Джейми Лин написа скандална книга – Подробности)

Бритни Спиърс отново си има сериозен повод за ядове

Този път обаче проблемът не идва от баща ѝ, който доскоро ѝ беше попечител, а от по-малката ѝ сестра. Джейми Лин Спиърс успя да вбеси кака си, като написа книга. Творбата носи името „Нещата, които трябваше да кажа“ и е открито провокативна. Целта ѝ е да внесе яснота в толкова противоречивите отношения между двете. И ако Джейми пише книги, то Бритни Спиърс използва социалните мрежи, за да я опровергава.

От публикацията ѝ в Туитър със сигурност става ясно, че певицата е бясна. Тя определя писанията на сестра си като налудничави и не пропуска случая да я захапе, при това жестоко. По думите ѝ Джейми Лин е само една отрепка, която е решила да се възползва от популярността ѝ. Една от причините за скандала стават обвиненията, че Бритни я е затворила в стая и я е преследвала с нож. Разбира се, популярната блондинка отрича подобни твърдения и дори стига по-далеч.

Бритни Спиърс е бясна на сестра си
Бритни Спиърс е бясна на сестра си
Снимка: Фейсбук

Според нея не само майка ѝ и баща ѝ са паразитирали на неин гръб през години. Джейми Лин също открито се е възползвала от положението на сестра си и на практика не е предприела нищо, за да я измъкне от ада на попечителството. Припомняме, че години наред Спиърс не можеше да разполага буквално със себе си, камо ли с финансите си. Именно тук се корени и главният проблем в известното семейство.

За Бритни роднините са причината за всичките ѝ мъки, а самата Джейми си е затваряла очите за всичко. „Поздравявам те, че научи по-голямата си сестра какво е НИСКО… ПО-НИСКО… НАЙ-НИСКО…“, възмущава се изпълнителката в мрежата, цитирана от webcafe.bg. „Само пълна отрепка може да измисли тези неща“, завършва безкомпромисно поста си тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.