Бриджит Макрон стана за смях с оранжево лице (Вижте модната издънка на първата дама на Франция – Снимки)

Бриджит Макрон се изложи жестоко с оранжево лице, видя Kliuki.net.

Първата дама на Франция е на 68 и е доста по-възрастна от съпруга си. Затова и се подлага на всякакви процедури, за да изглежда поне малко по-млада, за да не стои нелепо до него.

Това обаче понякога й изиграва лоша шега. Като една истинска парижанка, бившата учителка редовно прибягва до помощта на експерти. Разкошни тоалети, подбрани от най-добрите стилисти по света, токчета, рокли и тесни дънки. Брижит Макрон не се страхува да се облича като младо момиче и смело демонстрира формите си.

бриджит макрон
Снимки: Блиц

Преди три години тя дори се подложи на пластична операция, за да изтрие част от годинките от лицето си. И редовно ходи на козметик и солариум, за да поддържа кожата и тена си. Само че очевидно е попрекалила с последното. Наскоро тя се появи на важно събитие с доста странен цвят на лицето, който наподобяваше повече морков.

Разглеждайки кадрите от официалното мероприятие, мнозина отбелязаха, че лицето й е доста оранжево – нещо, което беше модерно в началото на века.

Част от почитателите й са убедени, че госпожа Макрон се е престарала с автобронзанта и солариума. Други пък смятат, че е използвала грешен нюанс на фон дьо тена.

Снимки: Блиц

Каквото и да се е случило, лицето на първата дама далеч не е най-приятната гледка и изобщо не  отговаря на основната тенденция от последните години – да изглежда естествено.

Тухленият тен контрастира силно с русата й коса и прави лицето й да изглежда още по-неестествено.

По-наблюдателните пък веднага отбелязват, че мазилото, което е използвала, е нанесено изключително неравномерно и на места се виждат бели ивици.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.