Бриджит Макрон се окепази с пластики (Първата дама на Франция с тяло на момиче и плашещо лице – Снимки)

Бриджит Макрон се окепази с пластики (Първата дама на Франция с тяло на момиче и плашещо лице – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Първата френска дама с тяло на момиче и лице на старица

Бриджит Макрон заедно с френския президент скоро бе на посещение в Литва. Първата френска дама избра стилен ансамбъл за официални събития – тъмно синя рокля с дължина до коляното и палто в същия нюанс.

Бриджит Макрон с тяло на момче и плашещо лице 
Снимка: Инстаграм

Феновете веднага оцениха стройната фигура на мадам Макрон, която би могла да принадлежи на 20 годишно момиче. Но лицето на Бриджит издаде истинската й възраст и нейните не малко пластични корекции.

Бръчките около очите и устата изглеждат плашещо на фона на опънатото чело
Снимка: Инстаграм

Многото бръчки под очите, торбичките под тях и отпуснатата кожа в областта на брадичката изглеждат плашещо на фона на прекалено опънатото чело и бузите. Освен това ъгълчетата на устните на първата дама, дали заради неуспешни козметични процедури или пък заради структурата на лицето все повече увисват надолу и напълно я състаряват.

Бриджит Макрон е на 67 години, но явно проблемът й не е само във възрастта. Да вземем например Хелън Мирър, която е на 75, но изглежда много по-естествено с всичките си бръчки . Изглежда, че прекаленото й състаряване е вследствие на последното й посещение в елитна парижка клиника. Което направи преди година.

Операцията на първата дама бе много сериозна, извършена бе под обща анестезия и продължи три часа. След като се възстанови Бриджит започна да изглежда на възрастта на Еманюел, който е на 42. Но ефектът се оказа временен.

Бриджит Макрон преди и сега
Снимка: Инстаграм

Президентът на Франция обаче обича жена си и с бръчки и без тях. Когато той бе на 15, а тя на 39 й обеща, че ще се ожени за нея и изпълни обещанието и, предават от wday.ru.  А любовта им продължава и до днес.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар