Бриджит Макрон направи за срам Риана (Певицата още се черви от резила)

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон даде урок по моден стил на Риана, певицата още се черви от клошарския си вид

Бриджит Макрон се запозна с барбадоската изпълнителка Риана. Която бе приета от Първата дама на Франция в Елисейския дворец. Певицата се появи с доста странно облекло. Което даде повод за дискусия на модните критици.

Риана, която както е видно, не е в блестяща форма и в последните месеци е доста напълняла. Това наложи да преразгледа тоалетите си в гардероба. С единствената цел да скрие излишните си килограми.

Оказва се, че понякога това й се отдава отлично, смятат модните разбирачи. Дори я дават за пример как умело крие напълняването си, предават от електронното издание elle.ru.

Но не и този път. Стилът й бе кошмарен. Навлякла бе черен блейзер с няколко номера по-голям от собствения й размер. От долу бе облечена с ансамбъл от панталон и блуза в сиво. Който може би бе приемлив. Ако не беше шлейфа, който се подаваше изпод прекалено широкия блейзер. Ръкавите, на който стигаха почти до коленете на Риана.

Певицата изглеждаше като гротеска до Бриджит Макрон. Която я посрещна в традиционния си небрежен стил. Френската първа дама блестеше в късо бяло сако и сини джинси. Комбинирани с красиви и елегантни сини токчета.

Риана, която е в пъти по-млада от гостоприемната си домакиня едва ли се е почувствала удобно в тоалета си. Певицата е известна с ексцентричния си моден стил. Но залита в двете крайности. Или ще се покаже прекалено разголена или пък с дрехи на клошар. Французите определено са шокирани от тоалета на световноизвестната барбадоска звезда Рири. Която записа в биографията си поредния моден провал.

Вижте още снимки от модния провал на Риана в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар