Бременна ли е Мика Стоичкова?

Гласувайте за статията

Христо Стоичков ще става дядо! Наистина ли?!

Мика ще става леля, а не мама

Щерката на Христо Стоичкон – Мика, сама е огласила подобна възможност. През тази година той може да стане дядо, цитира думите й MegaLife.bg.
Бременна ли е Мика? Въпросителните се подклаждат от недомлъвките и от собствените й признания, че късметът й от новогодишната баница бил “бебе”. Но какво да кажем на допълнението, че същия късмет изтеглила и съпругата на Камата!
Приказливата Мика все пак успокоява топката с поясненията си в студиото на “Нека говорят”. Стоичков може да стане дядо, а самата Мика – леля! Така стоят нещата очевидно. За другата дъщеря на Стоичков се говори по-малко и човек никога не знае къде свършва истината и откъде започва измислицата.
Рано ми е да се женя, декларира г-ца Мика. На 25 години за нея било твърде рано да свива семейно гнездо и да ражда – “това е за сестра ми”. Ето, че нещата си идват на мястото: Мика няма да става мама, а леля. Бебешкият късмет на Стоичковата съпруга пък със сигурност ще означава, че като млада баба ще има доста занимавки. Не че бебето се е родило, но да си знае!?
Сайтовете внасят яснота и по клюкарската тема за връзка на Мика с рапъра Криско. Не сме гаджета – а само приятели, категорична е Мика Стоичкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар