Бременна ли? Светлана Гущерова съвсем изпосталя (Вижте я с визия на анорексичка – Снимки)

Светлана Гущерова с визия на анорексичка, моделката май изобщо не е бременна

Светлана Гущерова, за която се говори, че чака първа рожба догодина плаши с анорексичната си фигура. Втората съпруга на богатия бизнесмен Християн Гущеров или не е бременна. Или пък кара много тежка и проблемна бременност защото напоследък съвсем е изпосталяла.

Снимка: Инстаграм

От снимките, които пуска в социалната мрежа е видно, че тънките й крака и ръце направо ще се счупят от прекалена слабост. Светлето си беше слабичка и преди. Но в последно време прекомерната й хилавост е направо плашеща, забелязват нейните фенове.

Снимка: Инстаграм

Някои от тях даже я корят, че черната коса не й отива и мислят, че като блондинка беше топ. Други я харесват като брюнетка и смятат, че с черна коса е перфектна.

Но всички са на мнение, че трябва леко да напълнее защото краката й изглеждат като клечки. Един от феновете на бившата плеймейтка я съветва да тръгне на фитнес. Той смята, че с малко по-мускулести крака и ръце би изглеждала много по-добре. И с малко воля може да го постигне ако поработи над уредите в салона.

Светлана Гущерова все още не е обявила официално, че с Хриси чакат дете. Може би евентуалната й бременност да е поредния слух по неин адрес. Но бременна или не почитателите й виждат, че станала само кожа и кости след брака си с наследника на милионерката фамилия Гущерови.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.