Бременна ли е Камелия?

Гласувайте за статията

Люси Дяковска е сериозно притеснена за останалата сама при брадърите Камелия поради причина, която двете държат в тайна.

Люси не вярва на приказките, че Камелия се преструва и е с нея само заради парите й

Камелия вероятно е бременна, но това хомодвойката предпочела да запази в тайна, за да не попречи на участието й в проекта. Това е и истинската причина Люси да държи на мнението на родителите си за тази връзка, тъй като е близка перспективата да ги направи баба и дядо, коментират осведомени източници. С възможната бременност на Камелия могат да се обяснят резките промени в емоциите й и избухванията, които карат всички да я мислят за злобарка. Че Люси има причини да се тревожи за половинката си стана ясно и от разкритието, че часове след принудителната им раздяла Камелия се появи със синини по краката и разкъсани чорапи. Причините за това още си остават мистерия.

Хипотезата изглежда още по-правдоподобна след разкритието на HotArena.net, че Люси и Камелия работят за бебе. И това не е куха клюка, а цитат от признания на самата Люси Дяковска. Тя споделя съкровеното – че има желание, чувства и енергия за нещо житейски много важно, но само времето ще покаже доколко то е възможно. Оптимизмът й иде от убеждението, че Камелия е с нея от любов, а не за парите й. Че Люси е много навътре в темата личи и от разкритието й, че Камелия е с генетичен код да бъде майка на близнаци. Очевидно нещата са сериозни, напреднали и много подробности от предстоящото родителство са били подробно обсъждани от двойката.

Люси с искрени, горещи чувства е подарила на Камелия годежен пръстен и е убедена, че това е взаимно. Да се говори за брак според нея обаче е още рано. Времето ще покаже, убедена е тя, и добавя, че мнението на майка й за връзката с Камелия  се е променило и че тя е готова да я приеме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар