Бременна или напълняла? Людмила от „Ергенът“ изненада с наедрял корем (Снимки)

Една от най-хейтваните участнички от зрители на „Ергенът“ – Людмила Костадинова, май е бременна. В това я заподозряха нейни последователи, особено след последните й снимки в социалната мрежа.

Люси, която показа стройни форми в романтичното риалити, сега е с доста съмнително наедряло коремче. На последните й фотоси от откриването на ресторанта на Дениз Хайрула тя видимо се опитва да прикрие издайническите си форми, забеляза и Kliuki.net.

Всъщност Люси е наедряла единствено в областта на корема, което още повече подклажда клюката за очаквано бебе. Но ако наистина е бременна – кой е бащата?!

29-годишната столичанка е едно от най-малко спряганите имена за победителка в „Ергенът“. Въпреки че Виктор Стоянов винаги я дарява с роза, той не показва особени симпатии към нея и оставането й в шоуто е по-скоро по настояване на продукцията заради интригите, които плете.

Извън формата Люси не се е появявала публично с мъж. Не е поствала и снимки с някой мистериозен мачо в личния си профил. Истинска изненада за феновете на „Ергенът“ би била новината за евентуалната й бременност.

Ако пък няма бебе, то Люси със сигурност трябва да преосмисли хранителния си режим, размахват пръст нейни последователи.

Люси и Бонбонова Снимки: Инстаграм
Люси и Бонбонова
Снимки: Инстаграм

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.