Бременната Хазал Кая едва оцеля в пожар дни преди раждането (Всичко за кошмара)

Бременната Хазал Кая на косъм от ужасен инцидент дни преди раждането

Бременната Хазал Кая едва се размина на косъм от ужасяващ инцидент дни преди раждането. Актрисата вече влезе в деветия месец и й предстои да роди съвсем скоро. Преди броени дни обаче едва не родила преждевременно заради пожар в дома си.

Звездата била сама в жилището си в неделя вечерта, когато огънят избухнал. Съпругът й Али Атай бил извън дома по работа и Фериа от „Огледален свят“ задрямала в хола. Късо съединение в инсталацията предизвикало пожар в мазето. Актрисата не разбрала какво става, докато не видяла пламъците и не усетила задушливата миризма на дим.

Хазал веднага извикала пожарната и напуснала сградата, но преживения шок я травмирал жестоко. Още повече, че се събудила съвсем случайно и наистина е можела да пострада повече от сериозно.

Семейството потвърди, че пожарникарите са потушили изцяло огъня, а актрисата е напълно невредима. „Но е изключително уплашена. Беше вътре. Огънят можеше да я погълне“, споделя разтърсеният Атай.

Пожарникарите уверяват, че Хазал е преживяла голям шок, но е невредима. „Повече й е навредил дима, а не огъня“, казват и лекарите, които са категорични, че звездата ще се оправи, пише milliyet.com.tr.

Актрисата трябва да роди съвсем скоро и в момента си почива след инцидента. Тя останала за кратко в болницата, за да се уверят всички, че е добре. След инцидента актрисата не е коментирала случилото се, а съпругът й предпочита да я държи далеч от пресата.

Хазал Кая на косъм от ужасен инцидент заради пожар сн. Инстаграм
Хазал Кая на косъм от ужасен инцидент заради пожар сн. Инстаграм

Само преди няколко седмици звездата сподели кадри с коремче и дори написа името на бебето — Фикрет. Малкият Фики, или Фико, както са решили да го наричат родителите му, ще се роди след броени дни. А феновете на актрисата се надяват всичко с нея и бебето да е наред. Особено след преживения стрес.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.