Бременната Симона Загорова ражда момиченце до дни (Вижте как разкри пола на бебето – Снимки)

Гласувайте за статията

Щерката на Глория й ражда внучка до две седмици

24-годишаната Симона Загорова, която до дни става майка най-сетне разкри пола на бъдещото си дете. Младата певица вчера призна, че с Дани Милушев очакват дъщеричка.

Заедно с таткото направиха видео, на което се вижда как пукат голям балон и от него се пръскат множество конфети с розов цвят. А това показва, че първородната им рожба ще е момиченце.

Бременната Симона и Дани греят в очакване на момиченце
Снимка: Инстаграм

Гордите родители греят от щастие и се целуват пред обектива на камерата, като накрая Симона пуска розови балони, пълни с хелий.

Да си припомним, че Загорова се запозна с Даниел, който е родом от Доспат преди година. А по време на изолацията любовният им роман се разви светкавично бързо и щерката на Глория през април забременя.

Любимият й  прекъсна обучението си в полицейската школа заради лош успех. Половинката на Симона няма надеждна професия, нито пък  стабилни доходи, за да отгледа дъщеричката си и да подсигури луксозен живот на гаджето си.

За това Глория не бе много щастлива от избора на Симона, но направи компромис  и прие бъдещия си зет само заради бебето, предават от lifeonline.bg.

А факта, че видеото, с което влюбените оповестиха пола на рожбата си е от столичен парк, а не от дома на певицата в „Павлово” говори, че зетят не е особено желан в дома на примата на фолка. Може би всичко ще се нареди защото се говори, че младите родители ще кръстят момиченцето си на баба му Гло.

Повече вижте във видеото!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар