Бременната Симона Загорова очаква момче (С Даниел заживяха в дома на Глория – Подробности)

Бременната Симона Загорова очаква момче (С Даниел заживяха в дома на Глория – Подробности)
3.71 (74.29%) 7 votes

Баба на 47 ще стане Глория и ще посрещне внук в дома си

Бременността на Симона Загорова  е топ новината на седмицата. Цели седем месеца майката на певицата Глория крила, че единствената й дъщеря ще става майка. Според последните слухове тя е бременна с момче, въпреки, че видеозона не бил съвсем категоричен относно пола на бебето, макар младата майка да е в началото на седмия месец.

Желанието на Загорова да запази бебето и да го роди принудило примата на фолка да се примири с избора на наследничката си за спътник в живота, въпреки, че Глория не одобрявала гаджето й и през цялото време на връзката им се надявала аферата бързо да приключи.

Бременната Симона и Дани заживяха в дома на Глория
Снимка: Инстаграм

Глория прибра в дома си и зетя

Като майка тя мечтала дъщеря й да се задоми с някой по успешен мъж, който да осигури на щерка й живот като в приказките. Но Дани Милушев изобщо не отговарял на идеалния зет. По информация от преди той вече не е кадър на МВР, през лятото бил сервитьор на морето. А се оказва, че бъдещият татко няма и собствено жилище.

За капак на всичко се наложило тъщата да го приеме в къщата си в „Павлово”, разкриват съседи. Семейният дом на Глория е на два етажа. На първия живее тя. А на втория се настанили младите родители. Където ще посрещнат първородната си рожба.

Като млада баба Гло се успокоявала, че и нейната колежка Цеца Величкович също стана баба на 47 г. Пък и самата тя роди Симона на 23 годишна възраст, предават от ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар