Бременната Светлана Гущерова празнува РД с Азис (Вижте как я изненада Християн за празника)

Бременната Светлана Гущерова празнува РД с Азис (Вижте как я изненада Християн за празника)
4 (80%) 1 vote

Бременната Светлана Гущерова не крие, че е на седмото небе от щастие

Снощи рожденичката Светлана Гущерова и съпругът й Христия Гущеров събрали семействата си и приятели на бутикова вечеря в ресторант в Бояна. По-късно явно компанията се е изнесла към „Мегами“, откъдето по нощите рожденичката споделяше сторита в „Инстаграм“, на които Азис пее специално за нея.

Точно в полунощ, Гущерова сподели с последователите си в социалната мрежа и следния пост, посветен на изминалата година, в която се омъжи и забременя от съпруга си.

Бременната Светлана Гущерова

Снимки: Инстаграм

„Измина още една година, но моята най-щастлива, най-светла и най-обичана година! Година, в която любовта и щастието влязоха в живота ми. В която понесох изобилието на сбъднатите мечти – до мен върви мъжът, който безкрайно обичам, двамата създадохме здраво и щастливо семейство, а само след няколко месеца ще станем трима! За всичко това точно днес благодаря на родителите ми, че ме има на този свят, на съпруга ми, че е до мен и ме обича, на приятелите ми, че са зад гърба ми и на Съдбата за безценните и подаръци и скъпите ми хора“, написа Гущерова.

Съпругът й пък е я изненадал с огромна кошница с тъмно червени рози, предават от blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар