Бременната Светлана Гущерова: Искам да забременея пак веднага щом родя! (Вижте плановете й за бъдещето)

Гласувайте за статията

Бременната Светлана Гущерова иска да рои възможно най-скоро второ дете от Гущеров

Бременната Светлана Гущерова мечтае за три деца от Християн Гущеров. Моделката даде откровено интервю за България днес, в което говори за бъдещето си с богаташа.

– Светлана, кой беше най-емоционалният ти момент през изминалата година?
– Годината беше една моя приказка. Преживях сватбата на моите мечти. Точно както винаги съм искала да изглежда. Роклите бяха, както съм ги виждала в мечтите си. Също така много исках да имам дете. Случи се така, че постигнах най-важните си цели в живота – сватбата е факт, на път е детето ми. Какво повече мога да искам от живота – случи ми се сватба, на която не знаех, че съм бременна. Детето е смисълът на живота – да оставиш нещо след себе си. Изпратих годината с най-хубави емоции. Имах и своите тъжни моменти – няма човек, при който всичко е идеално и перфектно. Запазвам ги за себе си. Не искам да давам повод на злите хора да се радват. Но 2018 е годината с повече хубави изживявания и пътувания. Да чукна на дърво, да не се случват лошотии.

– Предстои ти най-щастливото събитие в живота. Как се чувстваш в ролята на бременна жена?
– Първите три месеца винаги са по-трудни, поне при мен така беше. Бях малко по-изморена, но постепенно с напредването на времето започнах да се чувствам по-добре. Естествено качвам килограма. Пухкава съм, но и така се харесвам. Като цяло съм доволна как протича бременността ми.

Бременната Светлана Гущерова

Снимка: Инстаграм

– Не те притесняват килограмите?
– Не, приемам ги с усмивка, защото това е за нещо хубаво. Сигурна съм, че след раждането много бързо ще си върна старото тегло. Като ще пълнея, поне да е от хубаво. И то от най-хубавото събитие в живота на една жена.

– Християн грижи ли се за теб по време на бременността?
– Той е много грижовен. Винаги се е грижил за мен, и преди бременността. Всичко това много ме радва. А и така трябва да бъде – всеки един мъж трябва да се грижи за своята жена, когато носи детето му.

– Какви чувства те връхлетяха, когато разбра, че чакаш момиче?
– Много съм щастлива! Това е детенце, важното е да живо и здраво. Много пъти съм казвала, че искам момченце. Но много се радвам, че е момиченце, защото ще можем да се обличаме еднакво, да си правим едни и същи прически. Щастието ми е огромно! Хриси също много се зарадва, че ще има момиче. Повечето мъже искат да имат момче, но той е щастлив. Имаше един момент, в който бяхме много объркани. Лекарите първо ни казаха, че ще имаме момиче, после стана момче, накрая пак момиче. Реално не знаехме какво точно е. Объркаха го, че е момче, защото пъпната връв беше застанала между крачетата му. На следващите прегледи окончателно стана ясно, че е момиче.

– Четеш ли литература за бременни и кой ти помага през тези месеци?
– Четох книги, но след това се записах на училище за майки. Ходя всяка седмица и много ми помага. Научавам много неща и съветвам всяка бременна да се запише на училище за майки. Има повече информация, отколкото в книгите. Доволна съм.

– Хората си мислят, че ще имаш цяла армия от прислужници и гледачки, които ще са ти подръка по всяко време.
– Това няма как да се случи. Искам сама да си гледам детето. Такава армия няма да има. Сигурна съм, че ще бъде доста ревнива и няма как да го дам на други хора. Принципно съм ревнив човек, за детето ще е още по-силно. Нямам проблем да ставам в 2 ч. през нощта, за да съм до бебето. И сега заспивам доста късно, така че това не е проблем. И какъв проблем може да е, когато става въпрос за собственото ти дете? Навремето се прибирахме в 2-3 ч. през нощта от дискотека или тогава излизахме. Ще е грозно сега това да ставам от сън да ми е проблем!

– Мислила ли си да предпазиш дъщеря си от грешките, които си правила в бурния си живот в миналото?
– Да, със сигурност! Няма да й позволя да има този начин на живот с много излизания. Искам от малка да я запиша да учи няколко езика. Искам да учи много, защото за мен като малка не беше важно. Родителите ми казваха: „След време ще съжаляваш, че не си залягала над учебниците, а си мислила само за излизане“. И се оказаха прави. Факт е, че когато родителите говорят, детето не осъзнава нещата и си казва: „Да, бе, да, добре“. Не го приема на сериозно. Осъзнаваш го, когато пораснеш. Затова ще искам детето ми да набляга повече над уроците, отколкото над излизанията. Според мен едно дете е по-добре да е в чужбина, отколкото да стои в България.

– Защо? Тук са прекалено много изкушенията ли?
– Защото в чужбина можеш да научиш повече и възпитанието на хората е далеч по-различно от нашето. Тук гледаме децата как постоянно са с телефоните и други технологии, висят по заведенията и нямам търпение да станат на 18 години, за да ходят по дискотеките. Да, и аз съм излизала много. И затова не искам дъщеря му да повтаря моите грешки. Няма да я спра да излиза, но нека бъде по-кротко и спокойно.

– Колко деца искаш да имаш?
– Две или три. Няма да спра дотук. След първата бременност колкото се може по-скоро трябва да имаш втора. Третото може малко в по-късен етап.

– Какво очакваш за теб и Християн през новата година?
– На първо място е здравето, защото ако го нямаш, всичко друго е излишно. Да имам щастлива и прекрасна година. Дай Боже, 2019 година да ме зарадва с второ детенце. Дано ни се случват само хубави неща и емоции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар