Бременната Роксана се омъжи като в бяла приказка (Снимки от сватбата)

Гласувайте за статията

Роксана се омъжи на пищно тържество като в бяла приказка, гарнирана обаче с яки кючеци и пачки евро

Бременната  Роксана се врече във вярност на любимия си Александър. Двамата си казаха заветното „Да” пред погледите на все отбрани гости.

Булката блестеше като девица от глава до пети  цялата в бяло. Както си му е реда нищо, че издайническото й коремче толкова е наедряло, че бебето до дни ще проплаче.

Луксозното събитие бе в зала EFE на актуалния хотел Маринела. Където любезните домакини бяха приготвили за булката и младоженеца истинска приказка в бяло, предават от електронното издание planeta.tv.  Сватбата на Роксана се превърна в едно от светските събития на Лято 2017. Певицата за да не остане по назад избра да венчавката си място, където се женят от богаташ нагоре.

Гостите бяха все от сой, както се казва. Много колеги на певицата не пропуснаха да я уважат. И да я подравят с музикалните си поздрави.

Тържеството на Роксана и Александър мина по всички правила. Не липсваха обаче и някои ромски традиции. Булката обяви по микрофона кой колко пари е дал от сватбарите. Явно, че поканените не са социално слаби. Защото сумите тръгваха от 300 евро на горе. Всичко това бе съпроводено с яки кючеци и много чалга.

С музикален поздрав за  щастливите младоженците се включи и колегата на Роксана Илиан Тупалката. Както и много други. Получи се голяма веселба с песни и танци.

Вижте още много снимки от сватбеното тържество на фолк певицата Роксана и нейния любим Александър в нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар