Бременната Радина Кърджилова бърза да се върне на сцената (Актрисата зарязва бебето още след раждането)

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова няма търпение да се върне на сцената

Както всички знаем, половинката на Деян Донков е в трепетно очакване на второто им дете. По всичко личи, че актрисата вече е планирала как ще се развие животът ѝ в близките месеци. Наскоро стана ясно, че тя най-сетне се е оттеглила от сцената, където успяваше да се изявява и по време на бременността. Самата Радина Кърджилова обяви, че засега изоставя представленията, като побърза и да уточни кога смята да се завърне отново.

От признанията ѝ става ясно, че майчинството ѝ ще бъде изключително кратко. Любимата на Деян Донков няма да му мисли много-много и да се мотае дълго около второто бебе. Така бъдещата майка обмисля да попадне отново в центъра на вниманието през май. Раждането, изглежда, ще бъде планирано. Подобно бе и решението на Радина за първата ѝ бременност. Двамата влюбени вече са избрали и болницата, в която ще се появи вторият им наследник.

Специалното събитие ще се случи в Града под тепетата, към който семейството явно има голям сантимент. Засега не е известна точната дата за раждането. Бъдещият татко обаче обяви как ще се казва бебето. С половинката му явно неслучайно са избрали името Йоан. Както изглежда, засега нещата при тях се случват по график. Дали обаче Кърджилова ще успее да се справи и с новороденото, и с работата, засега остава под въпрос.

С първото си дете актрисата успя да си почине в продължение на повече от година, пише hotarena.net. Според слуховете тя ходела на снимки с бебето на ръце. Вероятно и Йоан ще има честта да се храни и спи, когато майка му работи. Макар майчинството да е наистина специален момент, явно Радина няма да бъде от дамите, които се затварят вкъщи в името на децата си. И много скоро след раждането ще имаме шанса отново да я видим на сцена.

Радина Кърджилова бърза да се върне на сцената

Радина Кърджилова бърза да се върне на сцената
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар