Бременната Преслава слиза от сцената, за да роди момченце на Павел (Пикантни подробности)

Бременната Преслава слиза от сцената, за да роди момченце на Павел (Пикантни подробности)
2 (40%) 1 vote

Бременната Преслава излиза в майчинство, певицата ражда момченце на Павел Лазаров

Бременната Преслава слага край на сценичните си изяви. Най-много още месец ще й се радват нейните почитатели.  Гласовитката няма да се появява на сцената за известно време.

Според слуховете, които се носят из музикалните среди на лекия жанр влюбената и вече бременна певица се уговорила с димитровградските си продуценти да излезе по-рано в майчинство заради бебето.  Договорката с Митко Пайнера била да се завърне някъде през есента на 2018 година. В зависимост от това как ще се чувства след раждането на бебето.

Говори се, че Преслава носи в утробата си момченце. Което трябва да се роди в началото на следващото лято, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Фолк дивата все още не отваря дума за бременността си. Пази в тайна, че ще става майка. Връзката на любимата фолк звезда на публиката с  бизнесмена Павел Лазаров е само на няколко месеца. Тя обяви официално, че са двойка съвсем скоро. Но за бъдещото си детенце ще крие докато може, разкриват запознати. Може би суеверие е причината Преси да пази в секрет деликатното си състояние.

Но много скоро коремчето й съвсем ще проличи, разкриват близки до пайнерката. Тогава истината ще лъсне на бял свят. Преслава няма как да не признае най-голямата си тайна, че ще се стане майка. Мечтата на нейните родители най-накрая ще се сбъдне да ги дари с така желаното и чакано от семейството им внуче.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар