Бременната Преслава сияе до Павел в Като две капки вода (Певицата показа супер форма)

Гласувайте за статията

Бременната Преслава сияе до Павел в „Като две капки вода“

Въпреки слуховете, че кара ужасно тежка бременност, бременната Преслава направо сияе до любимия си Павел. Певицата се появи в супер форма, в предаването „Като две капки вода“.

Изпълнителката не крие, че е много щастлива от предстоящото раждане. И по никакъв начин не се притеснява от факта, че ще става майка.

Последните седмици се спекулира, че Преслава и Павел имат проблеми, както и че изпълнителката кара ужасна бременност. Явно в това няма нищо вярно, а певицата грее до любимия си мъж.

Двойката за втори път се появява публично и изглежда толкова щастлива, че няма и съмнение, че се обичат, както в първия ден от връзката си.

Самата Преслава не крие, че е убедена, че Павел е мъжът до нея. Милионерът сам е спечелил милионите си, обича планината и природата, освен това често може да бъде видян на село, където наглежда овощните си градини, а не в града. Преслава, при цялата си слава и известност, си остава момичето от Добрич, което обича спокойствието, природата и тишината. Неслучайно двамата толкова си допаднаха и се събраха само след няколко седмици срещи.

Изпълнителката в последните дни изчезна и то за доста време. Неофициално, причината е именно напредналата й бременност. Всъщност звездата си взе заслужен отдих, а на кадрите в шоуто се вижда, че е в отлична форма. И се чувства повече от прекрасно.

Бременната Преслава сияе до Павел кадри: Нова телевизия

Бременната Преслава сияе до Павел кадри: Нова телевизия

По-миналата година тя също бе част от предаването, но тогава си спечели доста подигравки от публиката. Много от феновете й бяха категорични, че не може да пее нищо друго, освен поп фолк и народни песни. Накрая на предаването тя самата толкова се бе изморила от критиките относно себе си, че само присъстваше в шоуто. И предостави на други честта да стигнат до финала на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар