Бременната Преслава се скри в чужбина дни преди раждането (Вижте как сияе в очакване на бебето)

Гласувайте за статията

Бременната Преслава се скри в чужбина дни преди раждането

Бременната Преслава се скри в чужбина дни преди раждането. Певицата, която съвсем скоро трябва да стане майка, избра да прекара последните дни преди раждането край морето.

Изпълнителката, за която се знае, че ще ражда секцио в следващите дни, почива на гръцките плажове, но този път не отиде твърде далеч. Преслава си пусна снимки с широка рокля за бременна, с която отново скри бебето и показа страхотна форма.

Напук на критиките, че рискува здравето на бебето, като се пристяга с корсети, приятели и познати на певицата издават, че в действителност просто си ретушира снимките с фотошоп. „На живо далеч не е толкова слаба и крехка. Изглежда като всяка нормална бременна жена. Просто екипът й редактира снимките, преди да ги пуснат“, разкриват още близки на звездата.

Самата Преслава обаче признава, че тренира активно, за да може да роди по-лесно. При все това изпълнителката предпочете да роди със секцио. Тъй като това е първо раждане на звездата и тя държи да избегне всички усложнения, които може да й се случат при едно естествено раждане, с любимия й Павел решили, че е по-добре всичко да е планирано и се спрели на тази опция. По време на цялата си бременност изпълнителката беше пример за подражание. Тя не се спираше, забавляваше се с приятели, ходеше по планини и гори, обикаляше плажовете у нас и в Гърция, като дори сега пак е край морския бряг.

Бременната Преслава се скри на морето дни преди раждането, сн. Instagram

Бременната Преслава се скри на морето дни преди раждането, сн. Instagram

Благодарение на всички тези дейности обаче, бъдещата майка не само запази добрата си форма, но е и в перфектно здраво. А феновете й не спират да я уверяват, че изглежда по-хубава от всякога. Няма съмнение, че предстоящото майчинство се отразява благотворно на звездата. А ние нямаме търпение да я видим отново сияеща, но вече прегърнала и първото си бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар