Бременната Преслава не излиза от фитнеса (Вижте каква форма показа в осмия месец)

Гласувайте за статията

Бременната Преслава в ослепителна форма, певицата поддържа тялото си с упражнения

Бременната Преслава, на която й остава някъде около месец докато роди изненада феновете с перфектната си форма.

Певицата пусна снимка от фитнес залата, на която изглежда възхитително. Бременността изобщо не й се е отразила на тялото. Дори коремчето й не личи много. Макар, че според запознати термина и е някъде в началото на месец август.

Почитателите на гласовитата добричлийка бяха възхитени от своята любимка. Повечето й се радват и не спират да я хвалят за отличната визия.

Снимка: Инстаграм

Някои обаче са по критични и не, че не я харесват. Но се страхуват да не навреди на бебето с тези упражнения.

На личната й страница в социалната мрежа тече разгорещен спор между феновете й. От едната страна застават тези притеснените. А от другата тези, които я защитават. И май че вторите вземат превес.

А и аргументите им са, че умерените тренировки са много полезни и за майката и за бебето. Дори гарантират, че раждането ще мине много по-леко. Преслава е и отговорен човек и със сигурност тренира не на своя глава, а се е съветвала със специалист, защитават я някои. Не би рискувала да загуби нещо, за което мечтае отдавна.

Така, че бременността на Преси протича спокойно и даже я разхубавява. От снимката се вижда, че бъдещата майка изглежда феноменално и няма повод за притеснения, че не излиза от фитнеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар