Бременната Преслава крие корем с фотошоп (Певицата се срамува, че напълняла – Фото факти)

Гласувайте за статията

Преслава в ужас, че е дебела, певицата си намаля корема с фотошоп, смята, че изглежда отвратително

Бременната Преслава упорито крие наедрял корем с компютърната програма фотошоп. Колкото повече растяло бебето в нея толкова повече певицата смятала, че е дебела и изглежда отвратително.

За разлика от другите бременни звезди, които се фукат с бременността си и даже се снимат  голи добричлийката отдавна има мания по отслабване. Дори бе стигнала до критично тегло преди с анорексично тяло.

Снимка: Фейсбук

Тя се страхувала да не се върне към предишния си пищен период от преди години. Когато с много воля да не яде и да залъгва глада си с цигари се втали до неузнаваемост.

Положението коренно се променило след като се залюби с бащата на бебето си Павел Лазаров. С когото заживя на семейни начала. Като добър кулинар любимия й приготвял всевъзможни вкусотии и тя започнала да наддава на кила. А после дошло и бебето и положението тотално се влошило.

Преси напълно се отчаяла, че пак ще стане предишната дебеланка  затова измислила план. Започнала да тренира с пълна сила във фитнеса и заложила на железния си хранителен режим. За цялата си бременност успяла да наддаде едва 7 килограма. Което е твърде малко и може да е опасно за бебето.

Снимка: Фейсбук

На макар да рискувала с плода тя редовно следила кантара да не качи повече. Но въпреки мерките коремчето й вече застрашително едрее тъй като след по-малко от месец бебето ще се роди.

Преслава изискала всичките й фотоси, които се пускат в социалната мрежа да се коригират с фотошоп и да крият бременното й коремче. Може би затова някои от почитателите й даже не вярват, че скоро ще стане майка, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар