Бременната Преслава заряза лукса, живее на палатка (Вижте къде я завлече Павел)

Гласувайте за статията

Бременната Преслава спи на палатка, Павел я завлече далеч от лукса и градските удобства

Бременната Преслава е решила да роди здраво бебе. Певицата прави всичко, което е необходимо момиченцето, което нос под сърцето си да се чувства удобно в майчината утроба. По празниците Павел завлече любимата си на палатка. Където прекараха една незабравима нощ под звездите, предават от hotnews.bg.

Фолк дивата сама се похвали на феновете си в социалната мрежа и ги зарадва със снимки от планинския си уикенд. Далеч от всякакви удобства на цивилизацията направо сред природата бъдещите мама и татко се усамотиха. Единствено с прекрасните си домашни любимци. Двете кучета  хем ги пазеха, хем им правеха компания.

Явно на фолк дивата отдавна й омръзна да диша пушеците по нощните заведения и луксозните почивки по екзотичните дестинации. Сега когато излезе по майчинство с Павел са се отдали на природосъобразен и здравословен начин на живот.

Бременната певица не се страхува да приеме предизвикателството да прави големи преходи. Хитовата изпълнителка очаква първото си чедо. Но не й тежи да се изкачи до върха и там с любимия да изкарат една невероятна нощ.

Феновете на Преслава не спират да я подкрепят за промяната, която е настъпила в нейния живот. В социалната мрежа гъмжи от поздравления към тяхната любимка. Те не спират да й задават въпроси къде е това райско кътче. Сред което влюбените са се насладили на хубавото пролетно време, на чистия въздух и са успели да се заредят с енергия направо от девствената природа.

Вижте още снимки на бременната певица от уикенда й под звездите!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар