Бременната Преслава заряза клубовете и тръгна по манастири

Гласувайте за статията

Бременната Преслава тръгна по манастири заради бебето

Бременната Преслава се оказа, че е суеверна, както всяка млада майка. Изпълнителката сама се издаде, че е започнала да ходи по всякакви свети места заради бебето, което е нормално.

Въпреки че певицата се радва на спокойна и дори лека бременност, след тежките първи месеци, явно е започнала да става суеверна. Докато по-рано изпълнителката със смях гледаше на всякакви истории за бабуване, баяне, молитви и други, то сега е станала доста религиозна. Последната й снимка е от Черепишкия манастир.  А до там изпълнителката се разходила в компанията на сестра си. На кадрите се виждат само лицата на двете чаровници. Но и двете сияят от здраве и щастие.

Изпълнителката сама се похвали, че е посетила светата обител, а феновете й са убедени, че разходката не е била само туристическа. И като всяка бъдеща майка певицата се е обърнала към Бога, с молба да запази детето й по време на цялата й бременност.
Това е първо дете на изпълнителката. Като е очевидно, че тя си има и своите страхове, като всяка друга жена. Певицата се постара да се откъсне от участията, за да прекарва повече време сред природата.  И дори се премести да живее на село.

И докато по-рано предпочиташе да се забавлява с приятелки из клубовете, или да пътешества при всяка отдала й се възможност, то сега особено любими й станаха горите, планините и светите обители.

Феновете й се радват на промяната в нея. А много от тях споделят и емоционалните вълнения, през които фолк звездата преминава. Макар голяма част от личния си живот, тя да крие от последователите си, мнозина разкриват, че е колкото щастлива, толкова и притеснена от предстоящото раждане.

Бременната Преслава тръгна по манастири сн. Instagram

Бременната Преслава тръгна по манастири сн. Instagram

„Нищо чудно, че е тръгнала по църкви и манастири. Първо бебе й е все пак. Разбира се, че ще се моли всичко да мине добре. Нищо че разчита на най-добрите лекари“, коментират те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар