Бременната Поли Генова показа бащата на детето си (Снимки + Кога очакват бебето?)

Гласувайте за статията

Бременната Поли Генова се появи с бащата на детето си, певицата показа мистериозния холандец

Мистериозният холандец на Поли Генова най-сетне бе разкрит. Бременната певица бе засечена в компанията на бащата на бебето си и техни приятели в столичен ресторант.

Изпълнителката на „Героите”, която вече цяла година пази в тайна кой е мъжът откраднал сърцето й се появи с любимия си публично. След края на благотворителния концерт. В който участва в много напреднала бременност в събота вечерта.

Снимка: Инстаграм

За участието си Поли бе избрала нежна рокля в нуди цвят. И макар кройката на тоалета й да бе съобразена с деликатното й състояние тя подчертаваше наедрелия корем на бъдещата майка. Която преди време обяви, че чака момченце.

След изявата на Генова тя и изгората й заедно с още няколко техни приятели се отбили в заведение. Където пили по питие и вечеряли. Именно там е направено фотото, на което се вижда чаровен и леко брадясал мъж с усмивка на лицето. Който е седнал до любимата си.

Ето го мистериозният холандец на Поли Генова
Снимка: ПИК

Преди известно време певицата отрече публично, че половинката й е филипинец. Тя сподели, че таткото на бъдещото й дете е холандец и се срещнала с него за първи път на наградите на БГ радио. Който заради нея и бебето дойде да живее в София. Двамата свиха семейно гнездо в собствено жилище. Където вече са обзавели детска стая за бъдещия си наследник, предават от pik.bg.

Поли Генова се оттегли от менторския стол в „Гласът на България” заради появата на бебето. Което ще проплаче много скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар