Бременната Поли Генова вече не крие наедрялото си коремче (Певицата потвърди, че чака дете – Снимки)

Певицата призна, че е бременна с второ дете, младата майка показа заобленото си коремче

Поли Генова сложи край на слуховете и спекулациите, че е бременна. Тя самата призна, че ще става майка за втори път като публикува интересно видео в социалната мрежа.

След като пусна нов клип, сниман край морето певицата избра морския бряг да се покаже по бански и с наедрялото си коремче. В краткото видео се вижда как бременната Поли казва на сина си Даниел да целуне наедрялото й стомахче, където в момента живее бъдещото му братче или сестриче.

Бъдещият батко целува коремчето на мама
Снимки: Инстаграм

След това бременната поп изпълнителка получава целувка и от половинката си Джоузеф, с когото  живеят като семейство от 5 години насам. След обявяването на благата вест Генова бе засипана с хубави пожелания за лека бременност. Първите, които й честитиха бяха Дара, която сменя в „Гласът на България”  Михаела Филева, както и Филева, която също бе ментор в музикалното шоу  след Поли.

През пролетта на 2019 г тя стана майка за първи път на сина си Даниел, който сега ще е горд батко на брат или сестра. Все още не е известен пола на бебето, но няма как щастливите родители да не го знаят.

Заради любовта си към половинката си холандецът Джоузеф, който е наполовина филипинец избра да живее в България , така че децата им ще са с една четвърт филипинска кръв, предват от hotnews.bg.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.