Бременната Пипа Мидълтън грее по бански и в осмия месец (Сестрата на Кейт събра погледите на плажа в Италия – Снимки)

Гласувайте за статията

Пипа Мидълтън блести по бански на плажа, бременната сестра на Кейт е на почивка в Италия

Пипа Мидълтън, която днес навършва 35 години впечатлява с перфектната си форма на плажа в Италия. Бременната сестра на херцогинята на Кеймбридж е ослепителна макар да се намира в осмия месец.

Снимки: Инстаграм

Пипа заедно със съпруга си Джемс Матюс за няколко дена бе на почивка в слънчева Италия. Те бяха засечени от папараци, които им направиха снимки докато се препичат и мързелуват под ярките слънчеви лъчи и се подкрепят с разхладителни коктейли.

Бременната красавица демонстрира топ форма в оскъден червен бански. Макар да е сложила на фигурата си някое и друго кило отгоре изглежда отлично за жена в нейното положение. Повечето й фенове са на мнение, че бременността я разкрасява дори.

Снимки: Инстаграм

Пипа се е отдала на пълна почивка в очакване на бебето, което ще се роди през октомври. Но освен, че чете книжки на плажа мисис Матюс като една истинска спортна натура от време на време плува в морето. Тя е на мнение, че този хубав спорт влияе отлично на бременността. Поддържа тонуса и спомага тялото по-добре да се справи с промените, които го подготвят за предстоящото раждане, предават от dnes.bg.

Снимки: Инстаграм

Не случайно по времена обучението си в колежа „Марлбор” нейните колеги са й казвали „Префектната Пипа”. Причина да й викат така било феноменалното й справяне с всичко. По-малката сестра Мидълтън и днес дава заявка, че ще е перфектната съпруга и майка.

Вижте още снимки на Пипа Мидълтън в нашата галерия от почивката й в Италия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар