Бременната Пипа Мидълтън вече не крие коремчето си (Сестрата на Кейт в перфектна форма в седмия месец – Снимки)

Гласувайте за статията

Пипа Мидълтън гордо разхожда бременно коремче, сестрата на Кейт се забавлява въпреки деликатното си положение

Пипа Мидълтън, която е в седмия месец от бременността си вече не крие коремчето си. Госпожа Матюс, която се очаква да роди първото си дете през октомври демонстрира перфектна форма. Макар и доста наедряла, но само в областта на стомаха.

Снимки: Инстагграм

Сестрата на херцогинята кара много спокойна бременност и това се вижда от снимките в мрежата. Пипа бе забелязана да отива на рожден ден на брата на съпруга си. Заедно с него. А компания им правеха двата им черни домашни любимци.

Снимки: Инстаграм

Спенсър Матьос, който е девер на Пипа празнува 30-ия си рожден ден и ги покани на парти. По-малката от сестрите Мидълтън бе докарана за празника в зелена рокля на точки, комбинирана с бели маратонки.

Пипа се радва на спокоен семеен живот след като се омъжи за милиардера Матюс. Въпреки, че свекърът й Дейвид Матюс бе обвинен в изнасилване на две жени през 80-те години. Едната от, които призна, че й е посегнал когато била едва петнадесетгодишн, предават от електронното издание crnobelo.com. Матюс-старши бе разпитан по случая и отрече категорично обвиненията. Той рядко се появява публично. Но бе забелязан сред гостите на партито по случай рождения ден на по-малкия си син.Където се срещна и с бременната си снаха Пипа.

Вижте Пипа Мидълтън в нашата галерия бременна и щастлива макар някои семейни неприятности!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар