Бременната Никол Станкулова сияе в петия месец (Вижте я с коремче – Снимки)

Гласувайте за статията

Бременната синоптичка след няколко седмици слиза от екран, коремчето вече започва да й личи

Никол Станкулова, която е бременна в края на петия месец скоро ще слезе от екран, шушукат по коридорите на Нова тв. Една от най-красивите синоптички в  родния ефир е в трепетно очакване на втората си рожба.

Говори се, че все още не е ясен пола на второто бебе, или пък Никол, както винаги е потайна относно личния си живот и с никой не е споделила благата вест.

Както е известно красавицата има една дъщеричка, която след няколко месеца ще стане на 3 годинки и тогава ще се появи на бял свят братчето или сестричето й.

Коремчето на синоптичката започва да й личи

Оттеглянето на синоптичката обаче ще предизвика трусове в програмната схема на телевизията. Най-засегнато ще е будоарното предаване на Гала „На кафе” , тъй като там Никол се изявява като панелист, като се сменя с Гери Малкданска.

Бременната Никол крие коремче под широки блузи
Снимка: Инстаграм

Заради бременната си колежка  къдрокосата Малкоданска  няма да може да съвместява представянето на прогнозата с панела в предаването. Ще й се налага да дежури повече часове заради отсъстващата по майчинство Никол.

Това от своя страна води до нови промени в панела като за новия сезон на есен ще има кастинг за нови заместнички на синоптичките. Според слуховете единствено сигурни като панелисти били само Юлиян Константинов и Патрашкова, а другите ще бъдат подменени, предават от „Светските новини“ на ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар