Бременната Никол Станкулова показа таткото на бебето си (Първи снимки на щастливите родители)

Бременната Никол Станкулова показа таткото на бебето си (Първи снимки на щастливите родители)
3.33 (66.67%) 3 votes

Бремената Никол Станкулова грее от щастие, вижте я на снимка с таткото на бебето

Никол Станкулова ражда бебе на дългогодишното си гадже Теодор Минев. За милионерския наследник не се знае много.  Става ясно, че той е много образован, но винаги е бил в страни от светлините на прожекторите.

Синът на Цеко Минев, който е шеф на Първа инвестиционна банка се е дипломирал в елитния италиански колеж „Бокони”. А сега върти собствен бизнес в сферата на IT технологиите, където най-много се търсят специалисти. И са изключително високо платени.

Снимка: bgdnes.bg

Двойката рядко демонстрира връзката си пред медиите и затова няма много техни снимки. В момента обаче са в трепетно очакване да се роди първото им дете. Но пък от фотото мажем да установим, че наистна са перфектнта двойка.

Според слуховете Никол карала лека бременност. Тя споделила с колежките си, че за радост нямала проблеми със сутрешното гадене и се хранела нормално. Единствено понякога се чувствала малко нервна. Но това било в реда на нещата.

Според колегите й от Нова тв Станкулова била в началото на шестия месец, предават от електронното издание bgdnes.bg.  Мислела да остане на екран чак на края на бременността си. Работата й в прогнозата на времето не я затруднявала. Напротив, била й приятна. А приятелите й от нюзрума на телевизията се шегували, че цялото време е забременяло. Няма да остане нито една синоптичка от предишната прогноза на времето. След като Деси Банова повлече крак я последва Гери Малкоданска. А сега и къдрокосата красавица Никол Станкулова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар