Бременната Николета и Ники М. вдигат сватба на Малдивите (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники М. вдигат сватба на Малдивите, плеймейтката иска когато роди бебето да ма законен татко

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще се оженят на Малдивите. Бременната в третия месец моделка няма намерение да гледа бебе като самотна майка. Наследникът на най-коментираната светска двойка  ще си има законни родители.

Очаква се рожбата на Ни Ло и националния ни вратар да проплаче някъде към началото на месец ноември. Николета забременяла през март по време на романтичната си почивка с Михайлов на Малдивите. Ето защо влюбените избрали красивия остров именно там да си кажат заветното „Да” и да се врекат във вечна вярност, предават от електронното издание slava.bg.

Лъскавата сватба трябва да се състои през месец август. Венчавката се предвижда да е на самия морски бряг. Ще присъстват само най-близките на младоженците. Както и техни приятели. За кума Николета Лозанова е поканила пловдивската си дружка от детските си години Ваня Красимирова. А кум ще е от близък съратник на вратаря на националния ни отбор.

Ники Михайлов и любимата му ще си направят меден месец след сватбата. Те ще останат на Малдивите след венчавката.   Това ще е последното излизане извън граница за плеймейтката. Защото вече ще е в напреднала бременност. А авиокомпаниите избягват да качват на самолетите си бременни след шестия месец.

На известните влюбени няма да липсва и сватба в родината. В момента и двамата трескаво се подготвят за впечатляващото събитие. Което според слуховете ще е в края на лятото. Ще има подписи в гражданското както е по закон. А тържеството се очаква да е паметно. И за него да говорят, че е сватбата на годината.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Бременната Николета и Ники М. вдигат сватба на Малдивите (Всичко за събитието)”

 1. аА?!

  юни 20. 2017

  Баси , то верно , че вече красиви женички не останаха , но да ближеш там къдет’ си плюл и то киборг , ей туй не го разбирам.

  Reply to this comment
 2. Име (задължително)

  юни 20. 2017

  Ебаси тъпият Перукан! Този излезе по-глупав и от Божинката.Онзи така й би дузпата, че онази не можа да се опомни.Ха ха Ебаси, педала смотан! Тоз наистина не е в час с главата! След година ще го изрита от витошкият му апартамент и ще си щрака с пръсти. Два под наем от Божинов и Перукан в София,и ще си живее живота. Та с деца ги прунуждава да подписват брак с нея.така и не се осъзна този тъпунгер! Хак да му е най-големият боклук в България за съпруга!! Боби, Боби за какво си давал парите по този нехранимайко! Закла ви фамилията!

  Reply to this comment

Добавете коментар