Бременната Мерием Узерли: Влюбена съм! (Актрисата проговори за бащата на бебето си)

Бременната Мерием Узерли: Влюбена съм! (Актрисата проговори за бащата на бебето си)
5 (100%) 1 vote

Турската звезда повдигна завесата около мистериозния баща на второто си бебе

37-годишната Мерием Узерли преди по-малко от месец  призна, че е бременна . Тя сподели, че вече няма  смисъл да се крие – заобленият й корем става забележим.

Единственото нещо, за което звездата мълчеше досега, беше кой е нейния  избраник и баща на нероденото й дете. Тя само спомена, че гаджето й е американец, но от една година живее в Берлин. Именно в столицата на Германия го срещна Узерли, която се премести там след края на снимките в сериала „Великолепният век“ заедно с наследницата Лара, чийто баща е бизнесмен-авантюрист Джан Атеш.

Мерием Узерли
Снимка: Инстаграм

Наскоро в интервю за Hurriyet Мерием разказа малко повече за своя избраник. Според знаменитостта мъжът се е преместил в дома й и живеят под един покрив. Заедно са ангажирани с отглеждането на дъщеря й. Изпълнителката на ролята на Хюрем султан призна, че мисли за сватбата, но не иска да избързва.

Сега не съм сама. В живота ми има някой … влюбена съм! Той се премести в Германия от САЩ при нас с Лара. Веднага щом се почувствам готова, ще се оженя. Но ние живеем в разгара на пандемията на коронавируса. Не мечтая за сватба с 20-30 маскирани гости. Ще видим по-късно как ще бъде “, каза актрисата.

Изпълнителката сподели и своите амбициозни планове за бъдещето. След раждането на бебето Мерием иска да се върне в Турция, за да продължи актьорската си кариера, която постави на пауза, след като напусна сериала „Великолепният век“. Новият избраник на актрисата няма нищо против тя да се върне на сцената, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар